Gestió logística i venda de palets nous i reciclats

Tel. 93 899 71 78

Gestió integral de palets

Reparació i Fabricació de Palets

Reparació i Fabricació de Palets

Reciclatge de palets de mides estàndard i d’altres mides. Manteniment del “pool” de palets dels clients. Fabricació de palets de totes les mides ja sigui amb fusta reciclada o fusta nova.


More


Classificació i Manteniment (Màquina Classificadora)

Hem adquirit una màquina classificadora per poder optimitzar les qualitats i filtres dels nostres clients. Aquesta classificació garanteix a través d’unes foto cèl·lules el correcte ús d’aquests palets per processos automatitzats tals com els gàlibs o magatzems intel·ligents.


More


Valoració de Palets Residuals

Valoració de Palets Residuals

Recollits a Client o portats a la Nostra Planta (“Botiga”)


More


Venda de Palets Reciclats

Venda de Palets Reciclats

Disposem dels equipaments industrials adequats per a la classificació i reparació de tot tipus de palets. Cada palet és reparat conservant sempre les seves característiques originals, tant pel que fa a les mides de les peces de fusta com dels claus.


More


Reparació de contenidors i gàbies

Reparació de contenidors i gàbies

Manteniment de contenidors i gàbies per al vi i el cava, ja siguin amb l’estructura metàl·lica i components de fusta o totalment metàl·liques.


More


Venda de Palets nous

Fabriquem qualsevol tipus de palet i embalatges que ens demanin els clients, ja siguin de mides especials o amb necessitats molt concretes del propi client, amb fusta nova o amb fusta recuperada.


More


Tractament fitosanitari

Tractament fitosanitari

Legislació per al tractament fitosanitari de palets i fusta destinada a l’embalatge


More